Keanu na čiernom koni

pridal kara 17.7.2018 o 21:32


Kto už len potrebuje princa na bielom koni, keď máme jeho.

Hovorí sa, že každá žena čaká na svojho princa na bielom koni, no ja si trúfnem povedať, že väčšina pikoškáriek by radšej privítala Keanu na čiernom. Normálne som dostala chuť na Matrix, ako tak na neho pozerám. Už som to nevidela možno aj 5 rokov, hanba mi. Matrix je už ale dávnou minulosťou, teda aspoň pre neho určite, a momentálne pracuje na natáčaní tretieho pokračovania filmu John Wick. Nevidela som ani prvé dva diely, takže sa neviem s istotou vyjadriť, prečo jazdí na koni cez mesto, ale určite sa dozvieme.

Tento film síce príde do kín až koncom mája 2019, ale dovtedy nemusíte smútiť, pretože Keanu sa objaví na plátnach už čoskoro v komédii Destination Wedding – tá príde do kín už o dva týždne a s Lilinkou sa už nevieme dočkať. Keanu sa vyjadril pred pár dňami aj k tomu, ako sa mu pracovalo s Winonou: „Neskutočne som si užíval opäť pracovať s Winonou. Je to skvelá herečka. Dobre sme sa pri natáčaní zabávali – možno až príliš. Hráme postavy, ktoré sú úplnými protikladmi. Ja som viac pesimista, ona skôr optimista, a to vedie medzi nami k mnohým hádkam. Nehral som vo veľa romantických komédiách, ale naozaj sa mi páči humor v scenári a všetky tie dramatické veci, ktorými si tieto postavy prejdú.“ Keď si tak dobre rozumejú, mohli by sa dať aj dokopy, nie? Mne by sa k sebe strašne hodili, to by bolo super.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk