Podnikateľka Jessica Biel

pridal kara 24.7.2018 o 20:59


Po dvoch neúspešných rokoch zatvára svoju reštiku.

Jessica v posledných dvoch rokoch výrazne spomalila vo svojej hereckej kariére. Možno síce aj kvôli tomu, že už je z nej mama, ale určite aj kvôli jej podnikaniu. Splnila si sen a otvorila si rodinne orientovanú reštiku Au Fudge. Z tohto sna sa ale relatívne rýchlo zobudila, keď zistila, že podnikať v gastronómii nie je také jednoduché. Hodnotenia zákazníkov neboli práve najpozitívnejšie, jedlo vraj nič moc, čistota tiež nie. Minulý rok dokonca u Kimmela priznala aj to, že rozhodne na tomto podnikateľskom pláne ešte nič nezarobili a že podľa nej sa v gastronómii ani zarobiť nedá.

Koncom minulého roka sa objavil ďalší problém, keď ju 9 bývalých zamestnancov zažalovalo, že ich neprávom oberala o sprepitné, zakazovala im prestávky na jedlo, nútila ich pracovať nadčasy, ktoré im neplatila, a ich výplata bola pod zákonne stanoveným minimom. Jessica očividne nemá podnikateľského ducha a zrejme toho už mala dosť, a tak minulú sobotu z ničoho nič reštiku zatvorila. Zamestnanci sa to dozvedeli len pár dní vopred, zákazníci iba deň vopred cez Instagram, kde sa im poďakovali za toľké roky podpory. („toľké“ roky? fakt?)



Zaradené pod: Celebrity, Jessica Biel, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk