Romantika v Paríži

pridal Lilinka 25.7.2018 o 13:44


A dieťa zostalo doma.

To, že Kylie a Travisovi sa šmyklo, vieme. Malá Stormi určite nebola plánovaná, pretože jej rodičia sú ešte deti, ktoré sa ako deti správajú. Malý dospelácky počin, ktorého sa občas nedočkajú ani zrelé ženy, sa Kylie podaril, keď si prestala dávať napichávať pery a vrátila s k svojim prirodzeným.

Momentálne sa nachádza v Paríži, kam sa vybrala za svojím milím ohavným Travisom, ktorý tam vystupoval na festivale. Na paparazzi fotkách však vyzerala, že sa za svoje pery hanbí a že už nemá toľko sebavedomia, ako keď sa fotila na obálku časopisu Forbes s ešte s kačacími perami (tento fakt ešte stále predýchavam). Mám takého tušáka, že tento návrat k prirodzenosti (vynímajúc umelé cecky a riť) dlho nevydrží.

Keďže ide Paríž a romantika a deti dohromady nejdú, malú Stormi nechala na krku mame Kris a pestúnkam. Mám pocit, že s tým hraním a na rodičov mohli ešte chvíľku počkať. Možno je za všetkým bordel mama Kris, ktorá chce, aby sa z Kardashianiek stala naozaj veľká rodina, ktorá zarobí naozaj veľké množstvo peňazí a v ďalekej budúcnosti ich dobou osprostení ľudia možno budú uznávať ako šľachtu. Ktovie.

Kylie s ešte čerstvou malou Stormi a kačičkovskými perami a umelými mihalnicami.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk