Uplakaná Selena

pridal kara 27.7.2018 o 20:15


Predávkovanie Demi Lovato ju zasiahlo.

To je asi celkom pochopiteľné, keďže tieto dve sú kamošky už od útleho detstva. Aj keď s občasnými niekoľkoročnými prestávkami. Minulý rok sa po pár rokoch udobrili a aj keď si už neboli také blízke ako kedysi, je asi celkom normálne, že správy o Deminom predávkovaní ju zasiahli. Možno je za tým ale aj niečo viac. Už roky sa šepká na rôznych blogoch (a aj na Blind Gossipe), že tieto dve spolu kedysi vo veľkom žúrovali, pili a fúkali a že Selenine kariérne pauzy a pobyty na liečeniach a wellness pobytoch neboli kvôli lupusu, ale kvôli jej závislosti. Imidž ale treba chrániť, no nie? Lupus inak patrí aj medzi vedľajšie účinky užívania kokaínu, takže Selena asi tiež nebude také neviniatko.

V utorok večer, len pár hodín po tom, čo svet obehli informácie o Deminom hospitalizovaní, ju Ignác nafotil v LA. Selena s niekým telefonovala a vyzerala poriadne utrápene, akoby pred chvíľou doplakala. Podľa Blind Gossipu by ale mala prestať fňukať a radšej urobiť niečo produktívne – napríklad odísť na odvykačku. Piť by síce nemala, ale podľa blízkeho zdroja to úplne nedodržiava. Zdroj tvrdí, že si na tajňáša kupuje alkohol, fajčí a občas si šňupne. Podľa jeho slov je hlupaňa, ktorá sa vôbec nepoučila. Zdroj tiež dodal, že sa ju snažia ukecať, aby si dala ďalšiu „wellness pauzičku“ – rozumej odvykačku. Blind Gossip ešte dodal, že o tomto boli aj všetky jej predošlé pauzy, ale nikomu to nehovorte, lebo potom pre ňu asi bude trocha problematickejšie zohnať si nové orgány, keď sa ľudia dozvedia, že aj ona je vlastne závislá.

kamošky Demi a Selena







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk