Uväznený Tristan Thompson

pridal kara 29.7.2018 o 9:52


Vzťahu s Khloé Kardashian už má plné zuby.

Myslela som, že toto bolo jasné už vtedy, keď podvádzal tehotnú Khloé na verejnosti akoby sa nechumelilo. Teda – nám to vtedy jasné bolo, ale Khloé to nie je jasné doteraz. Tristan je tuším ten typ chlapa, ktorý sa rozísť nevie – namiesto toho sa bude chovať ako idiot až dovtedy, dokým vám nerupnú nervy a nepošlete ho kadeľahšie. Výber partnerky mu ale v tomto prípade veľmi nevyšiel, keďže Khloé sa drží ho ako kliešť – rovnako ako kedysi Lamara, ktorý ju tiež podvádzal a do toho ešte aj fetoval. A do toho všetkého ešte aj blúzni o svadbe.

Blízky zdroj povedal pre UsWeekly (podľa mňa na poverenie Tristana, aby Khloé už konečne pochopila), ako to medzi nimi teraz vlastne je: „Medzi Khloé a Tristanom to stále nie je v poriadku. Správajú sa tak pred ostatnými, ale je to len pretvárka. Tristan sa cíti uväznený v zlom vzťahu. Prestal chodiť s Khloé na terapiu. Nemal pocit, že pomáha rozoberanie sračiek, ktoré sa stali pred niekoľkými mesiacmi.“

Očividne sa teda rozhodol, že na terapiu pripraví nový materiál, keďže ten starý ho už omrzel. Minulý týždeň bol na Espy Awards, čo bolo údajne prvý raz od prepuknutia škandálu s neverou, kedy takto niekam išiel bez Khloé. Podľa Radar Online sa tam správal ako slobodný muž, mal na tvári obrovský úsmev, otvorene flirtoval s viacerými ženami a jednu si zavliekol do kúta, kde si vymenili telefónne čísla. Tak čo, Khloé, ešte koľko si necháš srať na hlavu?

tieto zábery jej nestačili, asi čaká na ďalšie







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk