Grupáče a trojky

pridal kara 31.7.2018 o 21:51


Pamela priznala, že s nimi má skúsenosť.

Rozhovory pre magazíny sú väčšinou stále o tom istom, a tak v magazíne Dazed vymysleli niečo celkom zaujímavé. Pamelu Anderson povolali, aby ich čitateľom odpovedala na otázky ohľadom sexu a vzťahov. Pamela sa toho ujala až prekvapivo akčne a ľuďom radila aj s otázkami ako: čo robiť, keď mi chlapi posielajú nevyžiadané fotky vtákov (blokuj a maž), čo robiť, keď frajer nie je v dobrej forme a nepáči sa mi to (byť úprimný, povedať mu to a začať jesť vegánsky) a niekde pomedzi to poznamenala aj to, že so sexuálnymi pomôckami to môže byť zábava.

Keď sa jej teda jedna čitateľka opýtala na jej názor na trojky, grupáče a sex kluby, Pamela sa vôbec nezdráhala a podelila sa o to, ako to má ona. „Nikdy som nezažila pozitívnu trojku alebo grupáč. Ale každému vyhovuje niečo iné. Všetci moji milenci boli príliš žiarliví. Teda až na jedného, ktorý si ma rád predstavoval s druhou ženou a chcel sa na nás dívať. Občas to znie lákavo. Ale som príliš veľká romantička. Nemám rada sex bez lásky a bez záväzkov.“ Takéto otvorené vyjadrenia som od celebrity v nejakom magazíne už dlho nevidela. Všetky jej rady si môžete prečítať tu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk