Dvadsiate piate výročie

pridal WonderWoman 1.8.2018 o 5:39


To oslavujú manželia Brosnanovci.

Dvadsaťpäť rokov spolu. No nie je to krásne? A na hollywoodske pomery veľmi ojedinelé? Takéto dlhoročné vzťahy tam spočítame na prstoch jednej ruky a Pierce Brosnan so svojou manželkou Keely Shaye Smith sú dôkazom toho, že láska naozaj existuje. Dokonca aj v Hollywoode.

Pierce a Keely sa zoznámili v roku 1993. Bolo to 2 roky po tom, ako zomrela Piercova prvá manželka na rakovinu vaječníkov. V roku 2001 sa zobrali a majú spolu 2 synov – Dylana a Parisa. Pierce mal z predchádzajúceho manželstva 3 deti – jedného vlastného syna a 2 deti svojej manželky neskôr adoptoval, ale dcéru Charlotte žiaľ ako 42 ročnú zabila rovnaká choroba ako jej mamu. Možno práve preto, že Pierce v živote stratil 2 milované ženy, tak sa o svoj vzťah s Keely tak pekne stará. Má 65 rokov, ona 54 a stále sa k sebe správajú ako čerstvo zaľúbený párik. Dokonca sa držia za ruky pri bicyklovaní! Pre nás romantikov je to krásny pohľad a som za nich dvoch šťastná. Nech im to takto vydrží až do smrti. A bodka.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk