Kopačky od rozvodovej právničky

pridal kara 4.8.2018 o 21:23


Angelinina právnička vraj na to už nemá žalúdok.

Že sa celý rozvod výrazne komplikuje sme zistili už v polke júna, keď dal sudca Angeline jasne najavo, že keď neprestane brániť Bradovi v styku s deťmi, môže o ne prísť. Podľa informácií TMZ sa jej rozvodová právnička Laura Wasser rozhodla, že už má týchto žabomyších vojen plné zuby, a rozhodla sa skončiť. Podľa blízkeho zdroja si totiž Angie zaumienila, že absolútne zničí vzťahy medzi Bradom a deťmi. Podľa zdroja svoje myšlienky vyjadruje krikom, je nahnevaná a správa sa až absurdne a nelogicky.

Laura sa teda vraj rozhodla, že z tohto prípadu odstúpi, keďže tento rozvod je na jej vkus už príliš jedovatý. Meno v týchto kruhoch si vybudovala na tom, že vie spory ujednať a rodičov prinútiť spolupracovať kvôli deťom, toto ale očividne nie je ten prípad. Angelina si teda už najala novú právnickú firmu, keďže rozvod sa ku koncu ani omylom nechýli a vraj je to stále vojna v plnom prúde.

A ako to už vo svete bulváru býva, počas písania tejto pikošky vyšiel update s vyjadrením jej hovorkyne, ktorá tvrdí: „Hovorila som priamo s Laurou. Článok od TMZ nie je pravdivý. Nekončí teraz a ani skončiť neplánuje. Niekto si len zle vykladá fakt, že sme prizvali na spoluprácu expertov, čo je v tomto bode prípadu úplne bežné. Prechádzame do novej fázy.“ Takže sa v tom nevyzná ani besný bes, vyberte si sami, ktorá verzia sa vám páči viac.

bejvávalo


 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk