Lena Dunham na dobrú noc

pridal kara 4.8.2018 o 21:37


Alebo skôr na nočné mory…

Neviem si pomôcť, ale túto osobu strašne nemusím. Respektíve nie že nemusím, je mi vyslovene nechutná. A ani by som nepovedala, že je to tak čisto povrchne kvôli tomu, ako vyzerá, lebo sú teda aj omnoho horšie vyzerajúci ľudia na tomto svete a nechutní mi určite nepripadajú, ale z tejto vyžaruje niečo také… Neviem to pomenovať inak ako už mojou zaužívanou frázou, že mi smrdí cez monitor. Ale inak ako Johnny Depp. Ten mi smrdí od chlastu a cigariet. Lena mi pripadá, akoby sa neumývala. Taká je nejaká lepkavá. Zanedbaná. Čo ja viem.

Ospravedlňujem sa všetkým jej fanúšikom, ale nedalo mi nedať zo seba tieto pocity von. Keď som totiž videla jej fotky z tohto týždňa, zas ma trocha striaslo. Lena ešte stále nechápe, že ju celý svet neustále nepotrebuje vidieť holú, a tak sa tento týždeň vybrala na pochôdzky po New Yorku v nočnej košeli, ktorá teda robila všetko, len jej nezakrývala cecky. Podľa jej príspevku na Instagrame sa takto v nočnej košeli vybrala do práce. To len umocňuje môj dojem z nej. Už ju vidím, ako sa ráno vyhrabala z postele, ani sa neunúvala osprchovať sa, umyť si zuby, nič, proste vyrazila. A vôbec by ma neprekvapilo, keby po celom dni v práci ľahla do postele v tej istej nočnej košeli. A vôbec by ma neprekvapilo ani to, keby som bola totálne mimo, Lena je čistotná a voňavá a ja som si ju len škaredo a neférovo zaškatuľkovala. Nuž, aj taký krutý občas býva život na očiach verejnosti.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk