Tancovanie na pláži

pridal kara 4.8.2018 o 20:16


Jamie a Katie predviedli svoju lásku.

Jamie Foxx a Katie Holmes očividne čítajú bulvár (respektíve ich publicisti ho čítajú určite), a tak sa po nedávnych správach o tom, aký neštandardný vzťah majú, že Katie je naivná a Jamie sa kurví, rozhodli ukázať svetu, že oni sú vlastne úplne šťastní. Ignác mi na nich nabonzoval, že fotky boli nafotené len pár dní po tom, čo prebehli tieto infošky bulvárom – už 21. júla. Doteraz ich ale držal u seba, priznal sa nám, že tak sa s ním dohodli. A tiež aj s tým, že ho sami zavolali.

To dáva logiku, veď inokedy sa plazia dobre že nie kanálmi, aby ich nikto spolu nevidel, ale zrazu spolu zaľúbene tancujú na pláži, pijú šampus a hrajú sa. Uznávam, sú spolu zlatí a najradšej by som všetkým tým šuškandám neverila a verila im ich úsmevy, ale som rodený skeptik, neviem si pomôcť. Nech je to medzi nimi akokoľvek neštandardné, po Katkiných skúsenostiach aj celkom chápem, že jej imponuje muž, ktorý sa nechce viazať, keďže predtým bola roky uväznená v tom scientologickom blázinci. Budem chvíľu pozitívna a budem veriť, že majú také fungovanie dohodnuté a že Jamie nerobí žiadnu zlobu poza jej chrbát. A aj tomu, že sú takíto šťastní naozaj a nie je to hra pre fotografov.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk