Veľká radosť

pridal kara 4.8.2018 o 20:40


Kto sa takto raduje zo spoločného bývania?

Ak ste týchto dvoch spoznali, tak fakt klobúk dole. Ak sa totiž nemýlim, pikošku sme im ešte nevenovali. Sarah Hyland ale určite poznáte. A jej nového frajera som vám spomenula medzi rečou v článku o šou The Bachelor. Áno, jej frajer je totiž naozaj jeden z tých zúfalcov, ktorí sa do takéhoto formátu hlásia. Údajne kvôli tomu, aby našli lásku, neoficiálne kvôli tomu, aby si nahrabali followerov na sociálnych sieťach, dostávali prachy za príspevky a už nikdy nemuseli pohnúť ani prstom. Wells Adams takto súťažil pred dvoma rokmi o srdce Bachelorettky JoJo, no nevydalo. Na jeho obhajobu ale musím povedať, že z partičky tých všetkých šašov je tuším fakt najnormálnejší a pôsobí ako taký obyčajný, dobrý chalan.

To sa asi páčilo aj Sarah, ktorá je fanynkou tejto šou, a pred rokom sa skontaktovali cez Instagram. Netrvalo dlho a bol z nich oficiálny pár. A očividne je to medzi nimi celkom vážne, keďže Wells v piatok pricestoval prenajatým nákladiakom až z Nashvillu (podľa googlu 28 hodín cesty) a nasťahoval sa k nej. Keď sa ho nedávno pýtali na veľké sťahovanie, povedal, že vôbec nemá strach z toho, ako budú vychádzať, ale bojí sa toho, ako budú vychádzať ich psíkovia. Zlaté, tak nech im to teda vydrží.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk