More vyvrhlo modelku

pridal kara 5.8.2018 o 19:59


Uhádnete ktorú?

Podľa mňa ste určite uhádli. Váľala sa totiž takto veľmi podobne na tomto istom mieste aj pred troma rokmi. Ak ste už zabudli, tak ide o Irinu Shayk. Irina a Bradley Cooper si váľanie sa po šutroch na tejto talianskej pláži užívali už aj pred troma rokmi a tie kamene im pripadajú také pohodlné, že sa vrátili späť a váľajú sa tam zase. A predstavte si, Bradley Cooper má tri roky tie isté plavky. To je až strašidelne normálne.

Títo dvaja si očividne užívali jeden druhého (zrejme tam vyrazili na krátku pauzu od rodičovských povinností alebo malá zatiaľ spala na hoteli s pestúnkou, ktovie), masírovali sa, túlili sa, oddychovali a bláznili sa v ich obľúbených kameňoch, keď si zrazu všimli, že ich niekto fotí – vzhľadom na uhol fotiek ide zrejme o dronové zábery, sú totiž v luxusnom hoteli s vlastnou plážou, kde verejnosť nedovidí. Bradleyho toto zistenie očividne dosť nasralo a Irine pokazilo náladu, dokonca to vyzeralo tak, že si dali zavolať niekoho z hotela a snažili sa to vyriešiť. Ja byť na ich mieste, tak všetkých zažalujem (teda okrem pikošiek, nás nežalujte, cmuk).







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk