S kým chodí Hayden Panettiere?

pridal kara 8.8.2018 o 20:36


Už vieme, kto je ten fešák vedľa nej.

To, že Vladimir Kličko to už nie je, sme sa dozvedeli pred pár dňami. Hayden vtedy s nepríčetným pohľadom vyšla bosá z reštiky s nejakým fešákom. Aj keď v porovnaní s Vladimirom je tento skôr šedý priemer než fešák, ale tak oči mi z neho nekrvácajú a kým ho človek nezačne moc dopodrobna študovať, tak vyzerá vlastne celkom dobre. Je až neuveriteľné, že trvalo 5 dní, kým médiá zistili, o koho ide.

Haydenin nový objav sa volá Brian Hickerson a má rovnako ako ona 28 rokov. Podľa E!News pochádza z Južnej Karolíny, no nedávno sa presťahoval do Los Angeles, kde sa chce venovať realitám a chce preraziť ako herec. To sa mu zatiaľ nepodarilo, ale aspoň jednu herečku sa mu už preraziť podarilo, takže úspech je určite za rohom. Vraj momentálne behá z jedného kastingu na druhý a snaží sa začať hrať. Hayden spoznal cez spoločných priateľov a vraj jej je veľkou oporou. Údajne sa stretávajú asi mesiac a spávajú spolu. Ďakujeme za info, blízky zdroj, to by nám inak nedošlo.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk