Urevaní snúbenci

pridal WonderWoman 8.8.2018 o 17:05


Čo ich oboch rozplakalo?

Presne pred mesiacom sme sa dozvedeli, že Justin Bieber požiadal Hailey Baldwin o ruku. Justin to o 2 dni neskôr potvrdil aj na svojom Instagrame srdcervúcim vyznaním lásky a to, čo najprv vyzeralo ako nepodarený vtip, začalo naberať (pre mňa) skutočne romantický nádych. Odvtedy sa tieto dve hrdličky zaľúbene prechádzajú po svete a hoci im ani Justinova mama veľmi nefandí, sú skutočne šťastní.

Včera sa však stalo niečo, čo ich oboch dohnalo až k slzám priamo na ulici a tiež v kaviarni v New Yorku. Malo to byť bezstarostné popoludnie na bicykloch a obľúbenej káve, no viete ako to býva – nešťastie nechodí po horách, ale po ľuďoch. A hoci nevieme, čo týchto dvoch tak rozplakalo, mám niekoľko teórií:

  1. V kaviarni sa pokazil presso stroj a tak si nemohli dať svoju obľúbenú kávu. To dokáže človeka rozplakať.
  2. Uprostred bicyklovania dostal Justin defekt a predstava, že nebude môcť veselo šliapať do pedálov vedľa svojej milovanej, ale bude musieť bicykel dotlačiť k najbližšej pumpe v ňom vyvolala neutíchajúci žiaľ.
  3. Hailey Justinovi povedala, že by ešte mali so svadbou počkať.
  4. Justin povedal Hailey, že sa ešte necíti pripravený na manželstvo.
  5. Justin zistil, že po tom, čo si konečne oholil svojich presne 12 chlpov nad hornou perou, už mu tam nikdy žiadne ďalšie nenarastú.
  6. Hailey zistila, že napriek tomu, že Justin si nedávno konečne oholil svojich presne 12 chlpov nad hornou perou, začínajú mu tam rašiť znovu.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk