Justin si nechal poradiť

pridal WonderWoman 10.8.2018 o 17:28


Poslúchol vás a ostrihal sa.

Ja to stále hovorím – tie celebrity čítajú Pikošky. Viaceré a pravidelne. Výnimkou nie je ani náš (ne)obľúbený Justin Bieber, ktorý si poctivo čítal komentáre pod posledným článkom o ňom a vzal si vaše rady k srdcu. Škoda, že nemá kamarátov, ktorí by mu už skôr poradili, aby sa ostrihal (o oholení ani nehovorím), ale lepšie neskôr, ako nikdy. A tak si spolu s Hailey zašiel hneď v stredu do najbližšieho kaderníctva v New Yorku a zveril sa do rúk sympatického kaderníka. Z dĺžky mu síce veľa nezobral, ale aj to začesanie blonďavej hrivy dozadu pomohlo a Justin vyzerá po zásahu jeho hrebeňa a nožníc o dosť lepšie.

Už ani nevyplakáva spolu so svojou snubenicou po uliciach, ako v utorok a dokonca vieme, čo bolo príčinou jeho sĺz. Magazín TMZ si ho odchytil keď kráčal od Hailey s knihou „Význam manželstva“ v ruke a spýtali sa ho na to. Povedal im, že sú dobré a zlé dni a že pokiaľ nemáte aj tie zlé, tak to nie je skutočné. No a Blind Gossipu sa podarilo vypátrať, že v rámci ich predmanželských príprav sa musia jeden druhému spovedať, čo zlé v minulosti urobili a prijať za to zodpovednosť. V rámci toho si Justin spísal zoznam všetkých žien, ku ktorým sa zachoval ako chuj, vyspal sa s nimi a odkopol ich a okrem toho, že to bol riadne dlhý zoznam, bola na ňom aj Hailey. Takže preto obaja ronili tie krokodílie slzy. A Hailey sa teda ani nečudujem.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk