Klan k*riev na záťahu

pridal L 10.8.2018 o 19:52


Lebo plnoletosť najmladšej z klanu treba poriadne osláviť…

Najprv sa pekne celá rodinka pokope vybrali na večeru, a potom pekne všetci do klubu na párty. Samozrejme, mali rezervovaný celý klub pre túto spešl udalosť, nechýbali originálne plastové poháre Kylie´s 21, a na párty Kylie zaspieval aj jej milovaný Travis Scott.

Medzi pozvanými nechýbala ani Caitlyn, ktorá mala v ten večer rovnakú kabelku Gucci ako jej ex Kris Jenner. Žeby náhoda? Na žúrke bol aj Scott Disick, ktorý sedel a bavil sa v pohode vedľa Kourtney. Bola tam proste celá rodina od Karola až po Kris a jej zajačika. Nejako chýbal len Tristan Thompson. Vraj nebol ani pozvaný, lebo Kylie ešte nepredýchala to, že klátil inú zatiaľ čo jej sestra Khloe mala pár dní pred pôrodom. Hlavne, že Khloe to už predýchala, no nie? No a nechýbali ani celebritky ako Nicki Minaj, či modelka Winnie Harlow. Párty ako sa patrí. A musím uznať, že Kylie to celkom pristalo…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk