Liam má už náhradu za Cheryl

pridal WonderWoman 12.8.2018 o 21:53


A nie jednu…

Tak toto ma ani trochu neprekvapuje. Čakala som to síce o niečo skôr, ale možno len Liam Payne nemal čas na aktívne randenie. Rozchod so Cheryl Cole oznámili prvého júla a o pár dní už prišli informácie o tom, že za ich rozchodom stojí z veľkej časti aj jej mama.

Podľa mňa však došlo hlavne na vekový rozdiel a fakt, že Liam nebol zrelý na otcovstvo. Predsa len, v 24. rokoch si chce ešte veľa chalanov užívať a Liam nie je žiadna výnimka. Stihol mať totiž už dve rande – jedno s 18 ročnou milionárskou dedičkou menom Maya Henry a druhé s 20 ročnou modelkou Cairo Dwek. S Mayou bol v hoteli Bulgari v Londýne, kde sa vraj viackrát bozkávali, no do vzťahu sa nehrnú a druhé dnes s krásnou Cairo, ktorú vzal na obed v Taliansku pri jazere Como. Cairo sa mimochodom veľmi podobá na jednu našu mladú moderátorku s balkánskymi koreňmi a za mňa je to lepšia voľba ako Maya. Ale Liam sa vraj teraz sústredí v prvom rade na svoju prácu a svojho syna, takže možno majú obe slečny smolu.

Maya

S Mayou keď mala 15 a bola fanynka 1D

S Cairo

Vidíte tú podobu?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk