Koho nohy?

pridal WonderWoman 15.8.2018 o 15:43


A koho igelitky?

Tak toto je mätúce. Dva páry ženských nôh. Tie z nášho pohľadu vľavo sú bledé, s ponožkami vytiahnutými skoro po kolená a v rozčaptaných teniskách. Tie druhé sú snedšie, tenšie a patria sexy modelke. Vylučovacou metódou by nám z toho mohol vyjsť jeden z dvoch aktuálnych lesbických párikov – Cara Delevigne a Ashley Benson, ale nie sú to ony.

Je to ten druhý pár – Kristen Stewart a Stella Maxwell. Viem, tiež ma prekvapilo, že Kristen si vo svojom voľnom čase obliekla sukňu, ale tipujem, že tie jedny nohavice, ktoré stále nosila, jej zožrali mole a tak bola nútená požičať si od Stelly sukňu. Ako keby nestačilo, že ju producenti nového filmu donútili kvôli natáčaniu umyť si vlasy. Ešte sa aj musela navliecť do niečoho tak ženského, ako je krátka sukňa. V pondelok však spolu so Stellou utekala do najbližšieho sekáču kúpiť si nohavice, vzala ich pre istotu niekoľko, aby mala v zásobe a spokojne si s plnými čiernymi igelitkami vykračovala domov. Na druhý deň sa jej v nových šortkách vykračovalo oveľa lepšie. Oveľa.

 

Koho nohy A koho igelitky?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk