Interview s ožranom

pridal Lilinka 17.8.2018 o 21:08


Tara Reid promovala svoj film Sharknado.

Nejdem sa tu rozpisovať, koľké pokračovanie toho naozaj ťažkého filmu s odkazom, to bolo. Sú tu totiž omnoho zaujímavejšie fakty.

Po prvé, Tara na svojej labilnej telesnej schránke, ktorá pripomína hladujúce aidsom nakazené deti z Afriky, vystriedala hneď trojo šiat. Všetky boli katastrofálne. Teda tie černe s červenými kvietkami sa mi aj celkom páčili, keby ich nekazili Tarine zle urobené ovisnuté rozhádané cecky.

Po druhé, Tara poskytla aj exkluzívny rozhovor k filmu. Exkluzívne rozyebaná na šrot s ešte exkluzívnejším rečovým prejavom retardovaného suseda z mokrej štvrte, ktorý začína každé svoje ráno plastovým miláčikom s príchuťou borovičky a ktorý to napriek dlhoročnému poctivému každodennému tréningu v krčme trochu prehnal, a práve komentuje svoj zosušený penis pri pokuse vyšťať sa, opretý o lampu a otočený smerom k vysoko frekventovanej ceste.

Nie je mi známe, čo Tara požila a prečo ju nikto nezastavil, no video stojí za to a aj samotní moderátori sa neubránili smiechu. V brblaní oduševnene pokračovala, pretože si myslela, že je náramne vtipná a smejú sa na tom. Nesmiali. Posúďte sami. Pite s rozumom! Najlepšie, ak ním disponuje váš triezvy kamarát!

Tara a jej tri outfity

Interview s ožranom

Internety nezostali bez reakcie.

Tara na plagáte k filmu Sharknado.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk