Sexoš na dnes

pridal WonderWoman 19.8.2018 o 5:47


Je ním Jon Bernthal.

Nedávno niekto v komentároch spomenul, že by sme mohli o tomto drsnom fešákovi napísať, takže nech sa páči, tu ho máme. Musím povedať, že som sa záujmu o jeho osobu veľmi potešila, lebo je to môj obľúbenec. Dokonca by sa dalo povedať, že šliape na päty aj môjmu milovanému Tomovi Hardymu.

Jona som si totiž zamilovala v seriáli The Punisher. Nie kvôli zjavu, ale kvôli povahe jeho postavy. Milujem tieto typy hlavných hrdinov, ktorým bolo ublížené, nasralo ich to a vydali sa na cestu pomsty. Stále verím, že láska a spravodlivosť vždy zvíťazia, takže preto je Punisher môj miláčik. Určite tento seriál odporúčam.

Okrem toho ale môžete 41 ročného Jona poznať aj zo seriálu Walking Dead, alebo z filmu Baby driver. Je rodený Američan, študoval okrem iného aj Moskovskú divadelnú školu a bol profesionálnym hráčom baseballu. Účinkoval vo viac ako 30. hrách na Brodwayi a vlastní niekoľkokrát ocenenú divadelnú spoločnosť. Momentálne žije v Kalifornii, už 8 rokov je ženatý so zdravotnou sestrou Erin a majú spolu dvoch synov a jednu dcéru. Jon je aj milovník pittbullov, sám má troch a venuje sa aj charitatívnej organizácii, ktorá bojuje za práva týchto psíkov. Je skrátka úžasný, čo vám budem hovoriť.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk