Ben vymenil Lindsay

pridal WonderWoman 21.8.2018 o 6:21


Za mladú playboy modelku.

Tak tu sa musím veľmi škodoradostne zasmiať. Od začiatku som neznášala Benovu frajerku Lindsay Shookus, s ktorou si začal minulé leto a vzal mi tým nádej, že by to s Jennifer ešte dali nejako dohromady. Vyzeral v jej spoločnosti vždy hrozne, zatiaľ čo pri Jennifer a deťoch to bol zase ten niekdajší štramák Ben. Ale Lindsay zostali len oči pre plač a nevrátené fľaše od piva, čo s Benom vychlastali, lebo Ben ju kopol do riti a vymenil za sexy playboy modelku.

Pred pár dňami bol s 22 ročnou slečnou menom Shauna Sexton na večeri v Nobu a Lilinkino podozrenie, že sa s Lindsay rozišli, bolo správne. V nedeľu naložil Shaunu… do svojho Range Roveru a vzal ju na ďalšiu večeru – tentokrát do fast foodu. Shauna asi nebude nejaká zlatokopka, lebo si spokojne chrúmala hranolky na prednom sedadle a vyzerala nadšene. Zrejme jej ku šťastiu stačí tak málo, ako je Ben a večera vo fast foode. Každopádne, E!News už potvrdil, že Ben sa s Lindsay rozišiel. Vraj zostali priatelia a hoci sa obaja veľmi snažili, aby im to fungovalo, rozhodli sa dať na prvé miesto svoje rodiny a venovať sa im. No a Ben aj Shaune.

 

 

Zoznámte sa so Shaunou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk