Koho bábo?

pridal kara 24.8.2018 o 21:34


Toto určite uhádnete.

A ak neuhádnete, budem sa veľmi čudovať. Dievčatko na fotke je totiž celá mama. Teda možno nie úplne už teraz, ale skrátka už teraz vidno, že zo všetkých súrodencov sa na ňu bude podobať rozhodne najviac. Ide o 7 mesačnú Chicago West. Kim už zrejme usúdila, že malá Šáj (ako ju prezývajú) je už dostatočne veľká na to, aby ju začala nosiť ako svoj módny doplnok, a tak ich Ignác vo štvrtok nafotil. Mamka sa síce profesionálne tvárila, že žiadneho fotografa nevidí, ale Chicago má mamine marketingové taktiky ešte v paži a pozerala do objektívu.

Internetom sa už začínajú šíriť reči o štvrtom dieťati. Kim a Karolovi vraj zostalo ešte jedno embryo a už jednajú s náhradnou matkou. Kim sa k týmto špekuláciám vyjadrila, že to nie je pravda, ale všetci dobre vieme, ako dlho popierala aj to, že aj Chi je už vo výrobe. Ešte dodala, že o týždeň začínajú natáčať 16. sériu KUWTK, takže ak sa niečo také udeje, dozvieme sa to tam.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk