Teória veľkého tresku končí

pridal kara 26.8.2018 o 20:18


Dvanásta séria bude aj posledná.

Musím sa priznať, že som asi v menšine, no tieto správy ma potešili. Už pred štyrmi rokmi, keď predĺžili na 10 sérií, som sa chytala za hlavu, a moja predpoveď bola v podstate správna. Natiahli to nasilu ešte o ďalšie dva roky, pribudli aj deti, ktoré vlastne vôbec nevidíme a sú úplne irelevantné a celé je to strašne trápne, a už ani Sheldon nie je poriadne sheldonovský. Seriál je pre mňa osobne už skrátka nepozerateľný a to kedysi patril k mojím obľúbeným.

Čo nakoniec viedlo tvorcov k rozhodnutiu skončiť sa nevie s istotou, ale médiá špekulujú o tom, že práve Jim Parsons už pokračovať nechcel. Na tom zrejme bude niečo pravdy, keďže touto infoškou disponoval Blind Gossip už pred vyše rokom. Jim vraj nechce byť zaškatuľkovaný po zvyšok života a kariéry iba ako Sheldon (neskoro). Povedať nie miliónu dolárov za epizódu ale zrejme nie je najjednoduchšie, takže s tým trocha bojoval. Úprimne – vôbec sa mu nečudujem. Rozbieha sa mu aj filmová kariéra a je asi prirodzené, že človeku sa po dvanástich rokoch zažiada trocha zmena v pracovnom živote. Všetci herci už nariekajú na sociálnych sieťach, no na to majú ešte trocha čas, keďže ešte musia natočiť 23 dielov – jeden už dokončili. Mayim dokonca pridala aj video na youtube. A čo vy, nariekate alebo sa tešíte?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk