Koho riť?

pridal kara 27.8.2018 o 19:12


Momentálne sa opaľuje v Mexiku.

Táto riť vie očariť aj napriek tomu, že si to Kim Kardashian nemyslí. Áno, práve som použila asi najtrápnejší a najotrepanejší rým na svete vôbec, ale vzhľadom na môj level únavy som ešte príjemne prekvapená, že aspoň takéto niečo bol schopný môj mozog vyprodukovať. Okrem toho, že som vyčerpaná a trápna, ste sa z prvej vety ešte dovtípili asi aj to, že táto riť patrí Kourtney Kardashian.

Tá momentálne dovolenkuje s partiou kamošiek v Mexiku. O jej deti netreba mať obavy, pretože teraz bol na rade Scott a ten ich vzal na dovolenku na to isté miesto. S deťmi tam zamieril oslavovať dvadsiate narodeniny jeho lásky Sofie Richie. Je mi jasné, že Mexiko je asi dosť veľké na to, aby sa nikdy nestretli, ale aj tak sa mi zdá zvláštne, že na oslavy so svojou frajerkou si nezvolil inú destináciu. Kourtney si s ním ale asi veľmi hlavu neláme, skôr ju momentálne zamestnáva pózovanie na všemožné sexy fotky na Instagram – asi sa snaží nasrať bývalého.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk