Jennifer premiéruje

pridal kara 30.8.2018 o 21:02


Jennifer Garner má nový film.

Keď tak nad tým rozmýšľam, tak vôbec neviem, či sme Jennifer venovali za posledných pár rokov aspoň jednu pikošku, v ktorej by sme nepísali o rozvode alebo aspoň nespomenuli jej takmer bývalého manžela. A tak som sa rozhodla, že to zmením, a v tejto pikoške ho ani nespomeniem menom. Skoro ako taký druhý Voldermort.

Garnerka sa totiž celkom snaží a opäť vo veľkom rozbieha hereckú kariéru, tento rok jej vychádza von jeden projekt za druhým. Medzi nimi je aj film Peppermint, ktorý mal tento týždeň premiéru v Los Angeles. Jen vyzerala fakt výborne a rozdávala úsmevy a to aj napriek tomu, že jej nový film je nejaký akčný dramatický thriller či čo. Hrá v ňom matku Riley North, ktorej nejaká gang zavraždí muža a dcéru. Keď sa nedočká spravodlivosti, naučí sa bojové umenia a strielať a vezme veci do vlastných rúk. Trhák z toho asi nebude a neprekvapilo by ma ani to, keby to do našich kín ani neprišlo, ale tak hádam si Jen nenechá pokaziť ten pekný úsmev.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk