Naspäť do školy

pridal kara 3.9.2018 o 20:51


Aj muklovia, aj čarodejníci.

Z absolútne skolabovanej dopravy v celej Bratislave a jej priľahlom okolí ste si zrejme dnes domysleli (teda aspoň tí, čo sa nachádzajú v týchto končinách), že dnes bol prvý školský deň. Už v sobotu sa ale do inej školy vybrala celá kopa ľudí – na stanici Kings Cross sa už tradične oslavoval Back to Hogwarts day. Nechýbali teda všetci nadšenci Harryho Pottera (klamem, ja som chýbala, fňuk), no prišli aj Newt Scamander a mladý Albus Dumbledore alias Eddie Redmayne a Jude Law.

V polke novembra príde do kín pokračovanie Fantastic Beasts, tak je treba urobiť trocha promo. A kde je najlepšie začať? No predsa tam, kde sa nachádzajú nadšenci tohto magického sveta aj bez vašej snahy. Na mňa osobne táto taktika nezabrala a do kina sa aj tak nechystám. Ak odmyslím, že sa na Deppa nemôžem ani pozerať, aký mi je odporný, tak ma jednotka aj tak veľmi neoslovila a trailer na dvojku som ani nezvládla dopozerať. Rovnako ako prvý diel, keď som sa ho nedávno snažila pozrieť druhý raz. Potterovský vesmír milujem, ale toto mi už pripadá celé strašne nasilu, hlavne aby sa libry sypali…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk