Pamela je opäť slobodná

pridal kara 8.9.2018 o 21:36


Zajačik dostal kopačky.

Hovoriť takmer 33 ročnému chlapovi zajačik je síce asi trocha pritiahnuté za vlasy, ale tak z Pamelinho pohľadu to tak je. Ešte minulý víkend mu bola fandiť na futbalovom zápase, no teraz už je veľkej láske koniec. Po vyše roku si balí kufre a sťahuje sa od neho a preč z Francúzska. A má na to vraj hneď niekoľko dôvodov. Tým prvým sú jeho deti. Adil má z predošlého vzťahu dvojročné dvojičky, ktoré s ním trávili uplynulý týždeň. Pamela si ich údajne zamilovala a uvedomila si, že s nimi Adil netrávi dostatok času, čo jej láme srdce. Zhodnotila teda, že mu stojí v ceste a rozhodla sa, že z tejto situácie odíde. Vraj si myslí, že jej ešte raz poďakuje, a dúfa, že sa mu podarí vrátiť sa k matke jeho detí.

Druhým dôvodom na rozchod je údajne aj to, že Adil začal básniť o svadbe. Podľa TMZ ju dokonca aj požiadal o ruku, no ona odmietla. Tento vzťah teda očividne nebrala tak definitívne ako on a podľa jej vlastných slov si bola vedomá toho, že kvôli vekovému rozdielu takmer 20 rokov to medzi nimi nepotrvá večne.

Pamela minulý víkend na Adilovom zápase

Adil s deťmi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk