Nazdar, pikoškári!

pridal Lilinka 10.9.2018 o 11:27


Máva vám Julia Roberts.

A nemáva len tak, ale rovno z premiéry jej najnovšieho filmu Ben is Back. Tá sa konala na  Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte a Julia vyzerala famózne. Z môjho pohľadu je to neskutočne krásna žena, aj keď miestami až desivo, pretože má veľké ústa aj veľké oči a táto kombinácia ma to troška straší. No stále je to Julia, ktorá si na seba nedáva vulgárne šaty a vždy má ten svoj typický široký úsmev. Na tvári jej už vidieť, že sa na nej podpísal zub času, aj keď chirurgovia a krémiky určite boli, sme predsa v Hollywoode. Ešte však nevynašli nič na krk a ruky, na ktorých sa vek odráža najviac a to neobabrete.

Julia hrá vo filme milujúcu matku, ktorá víta svojho rebelantského syna, ktorý sa vrátil domov osláviť Vianoce. Čoskoro však zisťuje, že Ben je dobrý synček, no nie naozaj, ale skôr ten z rovnomenného filmu, ktorého hral Macaulay Culkin. Julia sa po návrate svojho pokrvného psychopatického nenažranca bude snažiť ochrániť svoje naozaj dobré deti, pokým aj im neprepne, nezdrhnú a nebudú iba pýtať prachy na „školné“. Toto pokračovanie však vo filme neuvidíte. Pokiaľ sa teda neinšpirujú mojím scenárom. Herec Lucas Hedges, ktorý stvárnil vo filme Bena, asi bude rebel aj v skutočnosti, keďže na premiére filmu chýbal. Možnože mal soplík.

Julia a jej hereckí kolegovia z filmu Ben is Back.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk