Niekto dostal krídla

pridal Lilinka 10.9.2018 o 12:21


Zoznámte sa s novým anjelikom Victoria’s Secret.

Ak ste perfekcionisti a štve vás, že krídla nie sú nasadené rovnomerne, verte mi, aj mňa to štve. Má to však svoj dôvod. Keďže najnovším anjelikom Victoria’s Secret sa stala modelka Winnie Harlow,   ktorá trpí ochorením vitiligo, ktorým trpel aj Michael Jackson, musela som ich napasovať tak, aby ste ju vďaka bielym fľakom na tele hneď nespoznali. Musím byť predsa trošku záhadná. Winnie našťastie stavila na prirodzenosť a nekúpe sa každý večer v save.

Svoju kariéru začala v roku 2014 v šou America’s Next Top Model a teraz v roku 2018 sa premodelkovala až k anjelikom z Victoria’s Secret. Tie trošku upadajú, keďže anjelikom jej aj tlačenka Kendal Jenner z Klanu Kur*ev a nezaujímavá Bella Hadid. Vinnie svojou krásou tieto dve schová do vačku, aj keď, neviem si pomôcť, vždy mi pri pohľade na ňu napadne Monte. Zhorím v pekle, ja viem!

Vinnie pri správe o tom, že bude hrdo nosiť krídla na najbližšej novembrovej Victoria’s Secret Fashion Show, neskrývala dojatie. Gratulujeme! Idem si dať to Monte.

 

Winnie a slzičky šťatia v momente, keď sa dozvedela, že na nasledujúcej šou bude predvádzať aj ona.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk