Škaredá Selena Gomez

pridal Lilinka 12.9.2018 o 11:05


Kto takto Selenu nazval?

Skôr než vysypete z klávesnice päťmesačné menučko rôznych dobrôt, ktoré vám pomáhajú pri relaxovaní za PC (Guilty!) a nachystáte prsty na internetový hon na čarodejnice, chcem povedať, že sme všetci krásni, niektorí len vnútorne a niektorí, bohužiaľ, ani tam.

Priznám sa, že Selenu som škaredou nenazvala ja. Niežeby som s tým mala problém, no Selenu považujem za peknú, milú, síce vôbec nie sexicu a tiež dosť naivnú, no určite by som ju nenazvala škaredou. S týmto však nemal v minulosti problém návrhár Stefano Gabbana, ktorý vyslovene povedal, že Selena Gomez je škaredá. Takéto vyjadrenie od známeho návrhára dosť zabolí, no Selena si toho už veľa prekonala a pripravila si vystrčený prostredníček (ľudovo fakáča) v podobe toho, čomu  Stefano rozumie najlepšie. Šperky sú totiž módnym doplnkom a za Selenu to všetko stručne a výstižne povedal diamantový šperk vo vlasoch, ktorý si nasadila po ceste na večeru počas New York Fashion Week-u. Palec hore, Selena! Do škaredých predsa môžme ľuďom nadávať len tu na pikoškách, aj to len zo srandy a iba v jazyku, ktorému nerozumejú.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk