Ja prichádzať v mieri!

pridal Lilinka 13.9.2018 o 17:00


Nicole Kidman prichádza rozdávať botox.

Alebo kyselinu hyaluronovú, aby každý človek na planéte mohol mať tak hladké čelo ako ona. Čelo, na ktoré sa chodia muchy v noci korčuľovať. Čelo, ktoré sa nepohne ani pri najhoršom rozčarovaní a najširšom úsmeve. Super mimozemské čelo. Aj Kate Beckinsale už po takom čele poškuľuje a určite aj Rochnyak s Plačkovou, aby toľko nemuseli retušovať svoje instagramové fotky.

Pamätáte sa na film Invázia, v ktorom bola Nicole v hlavnej úlohe? Zahrala si tam po boku čerstvého tatka Daniela Craiga.

POZOR SPOILER!

Vo filme mimozemšťania preberali ľudské telá a menili ľudí na nepoznanie. A neboli to tí mierumilovní z Melmaku. Nicole bola vo filme zásadne proti. Tuším ju ale dostali, lebo je čím ďalej, tým viac vyžehlená a umelá, priam mimozemsky hladká, chystajúca sa už už vybuchnúť a odhaliť pravé Ja, ktoré sa skrýva pod vonkajšou telesnou schránkou. Takáto krásna sa objavila na Medzinárodnom filmovom festivale v Toronte. O krôčik bližšie k mačacej žene Jocelyn. A vraj Selena je škaredá. Pche!







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk