Ariana prehovorila

pridal WonderWoman 16.9.2018 o 15:00


O smrti Mac Millera.

Ubehol už viac ako týždeň od smrti rappera Mac Millera, ktorý zomrel na následky predávkovania. Na nešťastnú Arianu sa zosypali výčitky naštvaných fanúšikov, ktorí jej dávali jeho smrť za vinu. Zrejme si mysleli, že keby s ním zostala a nerozišli sa, tak mohlo byť všetko inak. Ariana na to reagovala zablokovaním všetkých komentárov, no v piatok pridala na svoj Instagram video s dojemným popisom.

„Zbožňovala som ťa od prvého dňa čo som ťa stretla, keď som mala devätnásť a vždy budem. Nemôžem uveriť, že tu viac nie si. Skutočne to nedokážem pochopiť. O tomto sme sa rozprávali. Veľakrát. Som tak nahnevaná, som tak nešťastná a neviem, čo mám robiť. Bol si môj najdrahší priateľ. Tak dlho. Je mi tak ľúto, že som ťa nedokázala zbaviť tvojej bolesti, alebo ju napraviť. Skutočne som chcela. Najmilšia, najdrahšia duša s démonmi, ktorých si nikdy nezaslúžil. Verím, že si teraz v poriadku. Odpočívaj.“

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk