Jessica Simpson je tehotná

pridal kara 20.9.2018 o 19:03


Lilinka je jasnovidka.

Lilinka už začiatkom júla špekulovala o tom, že Jessica Simpson je opäť tehotná. Jej jasnovidecké schopnosti sa nám o necelé tri mesiace neskôr aj potvrdili, keďže Jessica tento týždeň na svojom Instagrame oznámila radostné novinky o tom, že čoskoro z nich bude päťčlenná rodinka. Už pozná aj pohlavie svojho bábätka, ktoré oznámila zároveň s tehotenstvom – do ich rodiny pribudne dievčatko.

Musím povedať, že sa dosť čudujem, že sa na to Jessica opäť dala. Ak si totiž spomínate (predpokladám, že áno, je totiž ťažké to vytesniť), počas prvých dvoch tehotenstiev narástla do naozaj obludných rozmerov. Jej brucho tuším normálne konkurovalo tomu, ktoré mala tá rádoby dvojníčka Angeliny Jolie, keď čakala osmorčatá. Na jej mieste by som sa na to už asi vyprdla a bola by som rada, že sa moje telo vrátilo do viac-menej normálneho stavu. Veľká rodina je pre Jessicu ale zrejme prednejšia ako postava, a súdiac podľa jej tohtotýždňových fotiek to vyzerá tak, že bude tehotenstvo prebiehať podobne ako tie predošlé.

Jessica tento týždeň

Jessica a jej prvé dve tehotenstvá







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk