Hrdličky v Európe

pridal kara 22.9.2018 o 21:17


Svadobná cesta alebo len dovolenka?

Ako je to okolo údajnej svadby Justina a Hailey mi stále nie je úplne jasné. Hailey tvrdí, že sa nevydala, podľa blízkych zdrojov to tak ale legálne už je, no ona sa bude považovať za vydatú až po reálnej svadbe s rodinou a priateľmi či čo… Tú vraj plánovali na tento víkend v Kanade, no to je už celkom očividne kravina, keďže sa momentálne nachádzajú v Taliansku. Dokonca aj jej strýko Alec Baldwin povedal médiám, že sa zobrali, takže už sa z toho naozaj neviem vymotať a tuším ma to prestáva aj zaujímať.

Každopádne, čo vám povedať viem, je to, že títo dvaja si momentálne užívajú dovolenku v Európe. Začali v Londýne, kde sa previezli aj v London Eye a pozreli si Buckinghamský palác, pred ktorým jej Justin zaspieval – video nájdete na konci článku. Odtiaľ sa presunuli do Talianska, kde si momentálne hrkútajú na jachte. Tak nejako z nich mám pocit, že sa majú radi. Vraj až natoľko, že Justin odmietol predmanželskú zmluvu aj napriek tomu, že má asi o 250 miliónov viac ako Hailey. Toto ešte bude zaujímavé.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk