Rodinka na ihrisku

pridal kara 22.9.2018 o 21:28


V kompletnej zostave.

Ignác dostane odmeny. Zachytiť spolu Evu a Ryana je totiž naozaj viac než ojedinelé, takže to skrátka musíme oceniť. Všetci vieme, že títo dvaja sú spolu, no reálne existuje asi tak 5 fotiek, na ktorých sa spoločne nachádzajú. Teda predpokladám, že súkromných fotiek takých majú milión, ale svoje súkromie si skrátka strážia. Rovnako aj súkromie svojich detí, z ktorých musel Ignác urobiť rozmazané machule, aby nás náhodou nezažalovali.

Visiac na strome ich načapal tento týždeň, keď sa vybrali so svojimi dvoma dcérkami na ihrisko v Los Angeles. Ryan bol na zožratie, veď ako vždy, ale aj Evička vyzerala dobre. A to by som nepovedala asi o nikom inom, kto by si na seba obliekol naraz toľko farieb a vzorov. Vlastne sa mi to nepáči ani v tomto prípade, ale už si ju ani neviem inak predstaviť a na jej štýl á la mexická upratovačka som si už nejako zvykla a jej sa to proste hodí.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk