Ako sa má Demi Lovato?

pridal kara 24.9.2018 o 17:18


Jej mama prehovorila.

Dnes ubehli presne dva mesiace, odkedy sa Demi Lovato predávkovala u seba doma. Dom už medzičasom dala na predaj, pretože odvykačka zrejme zaberá a Demi si uvedomila, že potrebuje zmeniť okrem svojich návykov aj prostredie. Dnes opustila brány kliniky, keď si vyšla po rannú kávu, a hneď ju vymákol aj nejaký fotograf.

K jej predávkovaniu sa najnovšie vyjadrila už aj jej mamka, ktorá mala sama celý život problémy so závislosťami a s poruchami príjmu potravy. Pre televíznu stanicu Newsmax povedala, že Demi sa darí dobre, a dodala: „Dva dni sme nevedeli, či to vôbec prežije. Veľmi som sa bála, ale snažila som sa byť kvôli nej, jej sestrám a zvyšku rodiny silná. Naozaj mám pocit, že dnes je nažive vďaka tomu, že sa za ňu v ten deň milióny ľudí modlili… Tiež sme mali šťastie na najlepší tím odborníkov, ktorí ju zachránili. Keď sme za ňou dobehli na pohotovosť, aby sme boli pri nej, vôbec nevyzerala dobre. Bola na tom veľmi zle a ja som jej len povedala: Demi, som tu, ľúbim ťa. Vtedy mi odvetila: Aj ja ta ľúbim. Od toho momentu som si viac nedovolila ani len pomyslieť na to, že by to mohlo dopadnúť inak ako dobre.“

Demi na kávičke

Demi s mamkou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk