Avril Lavigne je späť

pridal WonderWoman 26.9.2018 o 6:29


S novým singlom a spoveďou.

Avril mi v poslednom čase nebola veľmi sympatická. Respektíve, mala som pocit, že to už skrátka nie je ona. Nový miliardársky frajer, pri ktorom sa cíti ako kráľovná, jej ale zrejme prospieva, lebo pred týždňom vydala po piatich rokoch nový singel a je podľa môjho názoru fakt dobrý.

Názov piesne je Head Above Water a Avril v nej spieva o svojom boji s lymskou boreliózou. Prvýkrát o nej prehovorila pre magazín People v roku 2015 a teraz sa opäť zdôverila priamo im, aké to pre ňu bolo strašné. „V jednu noc som si myslela, že umieram a musela som prijať ten fakt, že umriem. Moja mama si ku mne ľahla do postele a držala ma. Mala som pocit, že sa topím. Modlila som sa k Bohu, aby mi pomohol udržať hlavu nad vodou. V tej chvíli začalo písanie piesní na album. Bol to veľmi spirituálny zážitok. Od toho momentu zo mňa vychádzali texty.“ Text tejto piesne môže naozaj chytiť za srdce, obzvlášť skalných fanúšikov Avril, ktorí už točia reakčné videá a plačú pri počúvaní o tom, ako sa ich milovaná Avril trápila. Netreba však plakať, Avril je už zdravá a v poriadku a ja sa teším, že je späť s novou dobrou vecou.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk