Čerství starí rodičia

pridal Lilinka 27.9.2018 o 12:40


Pardon, rodičia.

V dnešnej modernej dobe si nikdy nemôžete byť istí, či starší párik nesúci detský nosič, tzv. vajíčko, sú rodičia, alebo starí rodičia. Kedysi to bolo jasné. Rodilo sa už od šestnástich a vo veku okolo päťdesiatky už bol človek hrdým starým rodičom. Teraz sa ľudia stávajú rodičmi aj v pomaly dôchodkovom veku. Taká zlá kráľovná z Fantaghiro by vedela rozprávať.

Čerstvými rodičmi sa stali aj James Bond Daniel Craig a jedna z kedysi najkrajších herečiek Rachel Weisz. Napríklad takú Fontánu som dokázala dopozerať len vďaka tomu, že tam hrala ona a Hugh Jackman. Kto ten film pochopil, dajte vedieť. Ak sa to teda bez čarovného hop-šup prášku vôbec dá.

Malá bond girl, ktorej meno ešte nevieme, má už cca mesiac. Nanešťastie, vidieť sme ju nemohli, keďže vajíčko v ktorom mu rodičia prenášali, zakryli plienkou. Raz ju ale uvidíme a čoskoro sa snáď dozvieme aj meno. Zatiaľ môžeme vidieť len to, ako sa darí čerstvým rodičom. Daniel teda nevyzerá na statného sexy Bonda. Skôr na strhaného deduška. Čo myslíte?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk