Zayn a jeho sexuálne chúťky

pridal WonderWoman 2.10.2018 o 16:11


Možno budete prekvapení.

Ukázalo sa totiž, že 25 ročný Zayn Malik má rád staršie a skúsenejšie ženy. Alebo si ich aspoň rád vyskúša. Dva týždne po tom, ako sa s Gigi v marci rozišli, sa totiž vyspal so 41 ročnou masérkou menom Enrica Petrongari.

To aspoň tvrdí pani Enrica, ktorá po polroku prišla s touto pikantnou informáciou a selfie z jeho apartmánu. Prezradila tiež, že Zayn miluje veľké zadky, nazýval ju talianskou bohyňou a prosil ju, aby mu posielala nahé fotky. Dokonca ju ukecával na trojku. Po tom, ako ho 3 hodiny masírovala a on ju držal za ruku, vymenili si čísla a začali si písať. Enrice sa veľmi páčil, mal podľa nej super telo a dal jej pocit, že je výnimočná. Nakoniec ju však len sprosto využil. Čo si o tom myslíte vy? Nadýchala sa pani Enrica priveľa aromatických olejov pri masírovaní svojej necelebritnej klientely, alebo bol Zayn naozaj natoľko zúfalý, že si to rozdal vo svojom byte so 41 ročnou masérkou, s ktorou si predtým vymieňal nahé fotky? Kde je teda pravda?

 

Ktovie, čo na to hovorí Gigi







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk