Kim a jej štyri deti

pridal kara 3.10.2018 o 19:08


North, Saint, Chi a Ye.

Ak ste si doteraz mysleli, že Kim má iba tri deti, boli ste na veľkom omyle. Za to štvrté veľké dieťa je totiž vydatá. Karči, ktorému sa asi prestala páčiť naša prezývka a zmenil si umelecké meno na Ye (má smolu, u nás naďalej ostáva Karolom), totiž žiarli na svoje vlastné deti. Kim to riešila v najnovšej časti ich rodinnej reality šou, kde sa sťažovala Khloé, že sa teraz s Karčim často hádajú, lebo ho údajne zanedbáva. Vraj potreboval leukoplast a nepáčil sa mu ten, ktorý mu Kim dala. Neskôr jej vyčítal, že keby išlo o Sainta, určite by sa snažila nájsť mu krajší leukoplast, ale na neho sa vykašľala.

Mám taký pocit, že Kim si pomaličky pripravuje pôdu na rozvod a keď mám byť úprimná, ani sa jej veľmi nečudujem. Niežeby ona mala všetkých päť pohromade, ale v porovnaní s Karčim je na tom stále lepšie. Svoje tri deti vyvenčila pred pár dňami v New Yorku, no svoje najstaršie decko nechala doma a určite sa mu nepáčilo ani to.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk