Lindsay Lohan sa zbláznila

pridal kara 3.10.2018 o 19:15


Teda to už dávno, ale teraz sa pokúsila uniesť dieťa.

Dá sa povedať, že pre vás žiadne novinky nemám. Lindsay Lohan totiž preplo už poriadne dávno. Napriek tomu ma ale jej nedávny verejný výstup celkom prekvapil, a tak som sa rozhodla dať vám menší update. Pred pár dňami sa nachádzala údajne v Moskve (niektoré zdroje tvrdia, že ide o Paríž) a uprostred noci narazila na rodinku bezdomovcov, ktorá sa skladala z rodičov a ich dvoch detí. Z toho si vydedukovala, že ide o sýrskych utečencov, ktorí zrejme predávajú deti, a rozhodla sa zasiahnuť. Snažila sa odtiahnuť ich do hotela, no prítomnosť otca zakázala. Potom ich prenasledovala ulicou a snažila sa odtiahnuť do hotela iba decká, vykrikovala na nich v niekoľkých prízvukoch a očividne sa snažila aj o nejakú arabskú reč.

Mama bezdomovkyňa sa nakoniec nasrala a Lindsay jednu vrazila, po čom ona začala rumázgať. O tomto celom jej výstupe by sme nemuseli ani len tušiť, keby to nezdieľala ako live video na svojom Instagrame. Jej rodina a priatelia ju údajne prosia, aby sa vrátila do Ameriky, pretože sa obávajú o jej duševné zdravie. No ja mám tušáka, že na obavy tohto typu je už trocha neskoro…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk