Sexoš Ben Affleck

pridal WonderWoman 3.10.2018 o 21:08


Počkať, čože?

Ako by už len mohol byť tento nešťastný alkoholik sexy? Veď na ožratom chlapovi nie je nič príťažlivé a na permanentne ožratom už dupľovane. Ale čuduj sa svete – Ben Affleck nám nabral svalovú hmotu, roztiahol si hrudník a čuduj sa svete – je z neho opäť sexoš.

Svoje vyšportované telo predviedol v pondelok na prechádzke v Los Angeles a miestne ženy si za ním mohli krky vykrútiť. Vyzerá to tak, že pobyt na odvykačke mu naozaj prospel, ale podľa nášho obľúbeného Blind Gossip tomu na tej odvykačke veľa nedal. Vraj tam absolútne nechcel ísť, neprejavil tam ani len najmenšiu snahu a od začiatku plánoval, ako odtiaľ odíde. Jeho šikovný právnik mu však poradil, že keď chce získať poistku, musí tam byť 30 dní v kuse. Nie však celých, stačilo sa mu tam denne ukázať na hodinku – dve a vybavené. Všetky Benove reči o tom, ako chce zostať triezvy, sú vraj len jedno veľké divadlo. Nuž, uvidíme, kedy do toho opäť aj verejne spadne.

 

V januári taký vysekaný nebol







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk