Pásikavá Cheryl

pridal Lilinka 8.10.2018 o 15:56


Na záťahu s bývalými kolegyňami.

Po tom, čo Cheryl jej zajačik Liam Payne oplodnil a celkom ne-ča-ka-ne kopol do riti aj so synom malým Macom a spôsobil jej tým určite veľkú payne (bolesť), ju do nočných londýnskych ulíc vytiahli von jej bývalé kolegyne Nicola Roberts a Kimberley Walsh zo skupiny Girls Aloud (my, starí harcovníci, si ich ešte pamätáme).

Teda, ja si z nich pamätám iba Cheryl, lebo bola najkrajšia. Tá sa nahodila do farebného pásikavého outfitu a namaľovala si svoju krásnu tvár. Ten Pánbožko je ale spravodlivý. Nadelil jej toľkú krásu, ale aby sa to vyrovnalo, rozum a ruka v ruke s ním aj šťastie v láske ju obchádzajú.

Šípim, že popri spievaní Happy Birthday svojej kolegyni, ktorá oslavovala narodeniny, pomaly zase poškuľovala svojím pekným hnedým očkom po švárnom junákovi, ktorý by jej mohol opäť doyebať život. Sama totiž dlho nevydrží. Teraz však bude musieť hľadať zajačika, ktorému nevadia malé deti a tých je akosi pomenej.

Ešteže je tak strašne sexy a má prachy. Určite sa časom nejaký nájde. Chvíľu bude šťastná a zamilovaná básniť o svadbe a potom ju kopne do prdele a tak dokola. Kedy si konečne začneš hľadať zrelého muža, ktorý má aspoň nejakú perspektívu, Cheryl?

Medzitým v hlave Cheryl:

 Oh my God, look at that face 
You look like my next mistake







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk