Top Gun po 32 rokoch

pridal Lilinka 10.10.2018 o 7:20


Tom Cruise ani o milimeter nenarástol.

Smutné. Pán opätková topánka práve natáča pokračovanie notoricky známeho filmu Top Gun s názvom Top Gun: Maverick. Hoci je to notoricky známy film, mne sa vždy vybaví len Charlie Sheen v Horúcich strelách. Natáčanie sa odohráva v San Diegu v Kalifornii a Tom je opäť v svojej typickej bunde so svojou veľkou motorkou, na ktorú mu určite museli pomáhať šamlíkom/malou stoličkou.

Motorka je totiž dosť veľká a Tom je dosť malý. Ani opätky mu na ňu nestačili. Zábery z toho, ako sa Tom na motorku štverá, bohužiaľ nemáme, pretože to jeho viera zakazuje. Nevadí. Aj tak som naozaj zvedavá, čo to bude za film a ako Toma vyretušujú, pretože po 32 rokoch už má zopár plastík a povedzme si úprimne, nulový sexappeal. Kedysi ho mal, ale aj ten mu jeho viera zakázala. Rovnako ako transfúziu. Má to veru ťažké. Film si budeme môcť pozrieť v kinách v roku 2020. Ak ho nakoniec Tomova viera nezakáže.

Prečo som dostal tak veľkú motorku? Nemôžem dostať malú detskú a potom to dofotošopujete?

Tom vo filme v roku 1986







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk