Bradley Cooper má nový dom

pridal kara 13.10.2018 o 18:15


Pre seba a svoju rodinku.

Teda aspoň predpokladám, že by si dom takýchto rozmerov nekupoval len sám pre seba. Aj keď jeden nikdy nevie, keďže na rôznych zahraničných blogoch sa už dlhšie šíria reči o tom, že medzi ním a Irinou to nie je úplne ružové. Napriek tomu ale predpokladám, že toto nové obydlie vybrali spoločne pre svoju rodinu, aj keď nie sú zobratí. Dom ale zaplatil iba Bradley, čiže ak by sa medzi nimi čosi naozaj stalo, táto paráda mu ostane.

Ide o päť poschodový dom v radovej zástavbe na Mahnattane, čiže adresa poriadne lukratívna. Keby som bola svetoznáma celebrita, asi by mi osobne trocha vadilo, že ktokoľvek z ulice môže prísť k mojim dverám a zaklopať mi, ale tak keď to im nevadí… Sto ľudí, sto chutí. Dom má rozlohu takmer 400 metrov štvorcových, 4 spálne, ktoré je možné prerobiť až na šesť, štyri kúpeľne a jednu samostatnú toaletu. Priestorovo je to sympatické (áno, je mi sympatické všetko, čo má viditeľné trámy), ale aj tak sa mi to tam zdá nejaké chladné. Hádam dozariadia a zútulnia. Toto všetko Bradleyho vyšlo 13, 5 milióna dolárov. Čo myslíte, stálo to za to?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk