Nečakaný rozchod

pridal kara 15.10.2018 o 5:26


To si určite nepomyslí ani jeden z vás…

Nečakané, šokujúce, určite ste sa práve obliali rannou kávou a zalapali po dychu. Alebo možno ani nie. Ariana Grande a Pete Davidson zrušili zásnuby a rozišli sa. Zatiaľ to síce oficiálne nepotvrdili, ale potvrdili to zdroje pre TMZ a pre magazín People, takže to môžeme brať ako hotovú vec. Tieto dve hrdličky si spolu začali koncom mája, začiatkom júna už boli zasnúbení, o týždeň na to už mali niekoľko tetovaní, zobrazujúcich ich nekonečnú lásku, a koncom júna už spolu začali bývať.

Vtedy som tomuto pevnému vzťahu predpovedala trvácnosť do augusta, očividne som ich teda podcenila, keďže potiahli až do októbra. Napriek tomu je ale koniec, podľa blízkych zdrojov vraj kvôli tomu, že to bolo prirýchle a skočili do toho príliš po hlave. Vraj sa ľúbia, no na ich lásku údajne teraz nie je správny čas. Ariana si toho v poslednom čase zažila fakt dosť, a tak pred dvoma týždňami oznámila aj to, že na dlhé obdobie končí s koncertovaním. Pred pár dňami mala vystupovať na charitatívnej akcii, no jej agent tam oznámil, že Ariana nepríde kvôli tomu, čím si momentálne prechádza. Tipujem teda, že kvôli rozchodu. K tomu podľa mňa prispela aj smrť jej bývalého priateľa Maca Millera. Okrem toho, že spolu chodili, boli vraj aj dlhoroční kamaráti, takže Ariane jeho nečakaný odchod asi trocha zamával s citmi a ktovie, nakoľko to bolo Peteovi príjemné. Toľko moja rozchodová teória, očakávam, že sa čoskoro dozvieme viac.

prekrývanie tetovaní začína..

bejvávalo







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk