Ryšavý černoško je na ceste

pridal kara 15.10.2018 o 9:49


Meghan Markle je tehotná.

Aha ho, ani sme nemuseli veľmi dlho čakať. Až za pár dní ubehne od svadby Meghan a Harryho 5 mesiacov, no Meg je už nejak chvíľku v tom. Celkom sa poponáhľali, čo sa im vzhľadom na vek a na údajné infošky o tom, že chcú tri deti, nedá vôbec vyčítať. Už pár týždňov som pozorovala valiace sa špekulácie o tom, že je Meghan v druhom stave, no nejako som to ignorovala s tým, že to stále píšu aj o Anistonke a pravda to nie je.

Dnes sme sa ale dočkali aj oficiálneho vyhlásenia kráľovskej rodiny, ktoré hovorí: „Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu čakajú svoje prvé dieťa. Jeho veličenstvo vojvoda zo Sussexu a vojvodkyňa zo Sussexu vám s radosťou oznamujú, že vojvodkyňa je tehotná a bábätko príde na svet na jar 2019. Ich veličenstvá oceňujú všetku podporu, ktorú im vyjadrujú ľudia na celom svete od ich májovej svadby, a sú veľmi radi, že sa môžu podeliť o takéto radostné správy s verejnosťou.“ Juch, ja sa teda veľmi teším. Katkine a Vilkove deti sú rozkošné (a to tvrdím ako certifikovaný bejbyhejter) a tu teda nie sú o nič menej kvalitné gény, takže ich deti budú tiež určite na zožratie. Gratulujeme!

dnes po príchode do Austrálie

v piatok na svadbe princeznej Eugenie







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk