Nič nie je dokonalé

pridal WonderWoman 17.10.2018 o 6:05


Ani manželstvo Smithovcov.

To však asi nebude žiadne prekvapenie. Už v lete sa pretriasala informácia o tom, že Will Smith a Jada Pinkett – Smith sa tajne rozviedli, čomu nahrávali aj Willove slová o tom, že sa navzájom neoslovujú manželia, ale životní partneri. V ukážkach z najnovšej časti facebookovej talkshow Red Table Talk, ktorú má Jada so svojou mamou Adrienne Banfield-Norris však vyplávali na povrch ďalšie veci.

Will sa pri natáčaní rozplakal keď priznal, že v istom období sa Jada ráno zobudila a plakala 45 dní v kuse. Will si o tom dokonca viedol denník a priznal, že to boli najhoršie dni v ich manželstve a cítil sa kvôli tomu neskutočne mizerne. Kedže celá epizóda ešte nebola odvysielaná, nevieme, z akého dôvodu Jada vyše mesiac v kuse plakala, ale zrejme to bude mať súvis s depresiou, prípadne so psychickým zrútením, ktoré je v Hollywoode veľmi rozšírené. Každopádne, doteraz nerozumiem, prečo si rodina Smithovcov nemôže tieto intímne detaily z rodinného života povedať medzi sebou a musia mať pri tom zapnuté kamery a vysielať to do sveta.

 

Šťastná (?) rodinka







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk