Meghan už trénuje

pridal kara 18.10.2018 o 18:01


Objíma deti v Austrálii.

Ak náhodou ešte stále neviete (zrejme žijete v jaskyni), Meghan a Harry sa už na jar 2019 dočkajú prvého potomka. Tieto novinky oznámili v pondelok chvíľku predtým, ako začalo ich oficiálne turné Austráliou. Tam ich čaká celá kopa oficiálnych stretnutí, no Meghan vraj plánuje zúčastniť sa všetkých. Aj keď internet okamžite zaplavili špekulácie o tom, že Meghan už bola určite tehotná na svadbe a že kvôli tomu sa určite brali, táto teória veľmi nedáva zmysel, keďže svadbu oznámili v decembri minulého roka, brali sa v máji a Meghan je iba na začiatku štvrtého mesiaca.

Pravdivé nie sú ani správy o tom, že rodine oznámili tehotenstvo na svadbe princeznej Eugenie. Rodina už o tom vedela pred svadbou a blízkym priateľom to síce povedali na svadbe, ale nie štýlom, že to vyhlásili počas príhovoru, ale skrátka iba počas normálnych rozhovorov. Nevesta vraj bola rada, že majú ďalšiu vec, z ktorej sa môžu spoločne ako rodina radovať. Momentálne sa raduje aj Katka Middleton, ale z iného bábätka. Zatiaľ čo svet v pondelok šalel z Meghaninho oznámenia, Pippa rodila. Na svet priviedla chlapca, ktorého meno zatiaľ nepoznáme.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk