Lady Gaga sa zasnúbila

pridal WonderWoman 19.10.2018 o 21:47


Gratulujeme!

Aj keď to nie je žiadna čerstvá záležitosť. Lady Gaga je už zrejme zasnúbená pár mesiacov, no až teraz potvrdila, že je to naozaj tak. Dokonca by sa dalo povedať, že sa prekecla.

V pondelok mala totiž emotívny prejav na udeľovaní cien Women In Hollywood, ktoré organizoval magazín Elle, a v rámci svojej ďakovnej reči nazvala Christiana Carina svojim snúbencom. Obrovský snubák na jej ruke to už len potvrdil a tak si môžeme byť istí, že Lady Gaga mu povedala svoje áno. S Christianom sú spolu približne od januára 2017 a myslím si, že svadba bude už budúci rok. Gaga však počas svojho prejavu nehovorila len o snúbencovi. Prezradila aj to, že vo svojich 19. rokoch sa stala obeťou sexuálneho násilia, čo ju navždy zmenilo. Dlhé roky o tom mlčala, lebo sa hanbila a dávala si to za vinu. Rozhodla sa však, že už viac mlčať nebude a že si viac nenechá od mužov rozkazovať v tom, čo má robiť a čo nemá. Aj preto sa symbolicky obliekla do veľkého nohavicového kostýmu, ktorým podčiarkla to, že v ten večer nosí nohavice ona.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk